IGRAJ SE Z MANO

Učenci naše šole so se v sredo, 29. 5. 2024 udeležili festivala Igraj se z mano, ki je potekal v Ljubljani. Naš izlet smo začeli s sprehodom do Prešernovega spomenika, kjer smo se za trenutek ustavili in občudovali to znamenitost. Obiskali smo mestno tržnico ter se sprehodili po stari Ljubljani.

Nato smo se odpravili na Kongresni trg, kjer so potekale različne zanimive delavnice. Učenci so imeli priložnost voziti poligon s kolesi, gokardi in skiroji, sodelovali so v športnih igrah in se preizkusili na nogometnem poligonu. Poskusili so se zavrteti na gimnastičnem obroču, skupaj z gasilci pa so se naučili delati vozle. Sestavljali so tudi veliko sestavljanko in se udeležili ustvarjalnih delavnic, kjer so slikali na papirnate vrečke in si poslikali obraze. Prav tako smo se igrali družabne igre.

Za nagrado za njihov trud in udeležbo smo se posladkali s slastnimi palačinkami. Dan smo zaključili z obiskom pizzerije, kjer smo uživali v okusnih picah.

Učenci so se izjemno zabavali in preživeli čudovit dan, poln novih doživetij in veselja. Veselimo se že naslednjega obiska festivala!

Mentorici: Tatjana Möscha in Tjaša Cvetko Gostiša

Ž

Dostopnost