Informacija in zbiranje prijavnic na šolsko prehrano za naslednje šolsko leto

Spoštovani,

v prilogi Vam se nahajajo informacije glede šolske prehrane za naslednje šolsko leto. Priložen je tudi zakonski obrazec, ki ga natisnite ter izpolnjenega po e-pošti pošljite nazaj razredniku oz. razredničarki, lahko pa ga otrok prinese tudi osebno v šolo. V kolikor doma nimate možnosti, da bi natisnili obrazec, ga otrok lahko prejme pri razredniku/-čarki ali pa v tajništvu.

Prosim, če otrok lahko obrazec odda (tudi, če od prehrane ne bo imel nič) najkasneje do petka, 14. 6. 2024. V primeru, da se otrok, ki obiskuje našo šolo, namerava prešolati, nas prosim o tem čim prej obvestite (na e-naslov: mihaela.mrzlikar(at)guest.arnes.si) zaradi priprave in načrtovanja organizacije dela za naslednje šolsko leto (predvsem pri oblikovanju oddelkov).

Obveščamo vas, da je trenutna cena rednih kosil po 3,00 €, občasna kosila in kosila s posebnimi zahtevami so po 3,20 €, popoldanske malice pa so po 1,00 €. Cene dopoldanskih malic določi minister s sklepom in trenutno še nimamo podatka, kakšna bo cena v naslednjem šolskem letu (trenutno je cena nesubvencionirane malice za starše 1,10 €). Glede na zahteve novih javnih razpisov za živila in številne podražitve, pa pričakujemo, da se bodo cene obrokov v prihodnjem šolskem letu dvignile za cca. 10 %.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Mihaela Mrzlikar, ravnateljica

Obvestilo o šolski prehrani -obvestilo staršem-jun. 2024

Prijava_na_prehrano_učenci – 2024-25 (zakonski)

Dostopnost