Osnovna šola LOG - DRAGOMER
Dragomer, Šolska ulica 1

PRENOVA

Sporočamo vam, da smo začeli z izdelavo nove spletne strani, ki jo lahko pričakujete v naslednjih tednih.

Dogodki

Ni dogodkov

Obiskovalcev

2471368
DanesDanes2859
Ta mesecTa mesec59957
SkupajSkupaj2471368

Projekt - Mesečne delavnice

Mesečne delavnice sestavljajo socialne igre, resnične zgodbe, pogovor in ustvarjalne aktivnosti. Vsak mesec je pripravljena na temo izbranega svetovnega dne v tekočem mesecu in v povezavi z eno izmed otrokovih pravic.

Cilji projekta: otroke poučiti o njihovih pravicah in dolžnostih. Preko različnih iger in delavnic otroci spoznavajo pravice in dolžnosti, se učijo sprejeti odgovornost za svoja dejanja in se učijo braniti se, če so jim pravice kršene.

Dejavnosti, vezane na projekte, bomo izvajali v okviru usmerjenega prostega časa v podaljšanem bivanju v obliki delavnic. Na šolskih panojih in šolski spletni strani bomo obveščali o dejavnostih znotraj projektov ter pomembnih dnevih kot so Svetovni dan umivanja rok, Svetovni dan boja proti revščini, Svetovni dan miru, Svetovni dan vode, Svetovni dan Zemlje, Svetovni dan zdravja. V sodelovanju s prostovoljci z Unicefa bomo organizirali tudi poučne delavnice o življenju v državah v razvoju.

thumbnail image001

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. http://www.eu-skladi.

Free Joomla templates by L.THEME