Osnovna šola LOG - DRAGOMER
Dragomer, Šolska ulica 1

Knjižnica - Učbeniški sklad

UČBENIŠKI SKLAD, DELOVNI ZVEZKI IN POTREBŠČINE ZA ŠOL. LETO 2019/20

Na OŠ Log - Dragomer je organiziran učbeniški sklad, s katerim vsem učencem omogočamo brezplačno izposojo učbenikov. Za vse učence od 1. do 9. razreda velja, da avtomatsko postanejo uporabniki šolskega sklada. V kolikor si kdo ne želi izposoditi učbenikov v učbeniškem skladu OŠ Log - Dragomer, podpiše ODJAVNICO. Odjavnico starši oddajo ali pošljejo skrbnici učbeniškega sklada najkasneje do petka, 21. 6. 2019.

Izposojevalnino za učbenike vsem učencem od 1. do 9. razreda poravna Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci si bodo učbenike izposodili prve šolske dni v šolski knjižnici. Več si oglejte v priloženem OBVESTILU ZA STARŠE.

Na spletni strani so za vsak razred posebej objavljeni učbeniki iz učbeniškega sklada, delovni zvezki in ostale potrebščine, ki jih bo potreboval vaš otrok. Delovne zvezke in potrebščine kupite sami. Še posebej bodite pozorni pri nakupu šolskih potrebščin. Svetujemo, da kupite le tiste stvari, ki jih bo vaš otrok dejansko potreboval. Pri mnogih predmetih je zaželjeno, da si snov zapisujejo v zvezek, ki so ga uporabljali že preteklo šolsko leto in ga še niso napolnili.

ODJAVNICA 2019/20

1. RAZRED

2. RAZRED

3. RAZRED

4. RAZRED

5. RAZRED

6. RAZRED

7. RAZRED

8. RAZRED

9. RAZRED

Upravljalka učbeniškega sklada:

Urška Jesenko, knjižničarka

Telefon: 01 7571 332

Free Joomla templates by L.THEME